Momenteel wordt onze website vernieuwd. Hierdoor is ons aanbod op de website tijdelijk wellicht niet volledig. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

Sportschool ventilator

(Mobiele) ventilatoren voor sportscholen

De “FITTEST” ventilatoren van Nederland

DUTCH FANS Profan ventilatoren zijn overal te vinden, van fabrieken, restaurants, winkels en in hallen.

Vele grote bedrijven en multinationals gebruiken de Profan plafond- wand- en mobiele ventilatoren voor duurzame en efficiënte koeling van hun ruimte.

 

Maar één markt in het bijzonder profiteert van een aantal unieke voordelen van ventilatoren. Steeds meer sportscholen en fitnesscentra wenden zich tot DUTCH FANS voor koeling en energiebesparing.

Veel fitnesscentra en sportscholen zijn gevestigd in niet geconditioneerde panden. DUTCH FANS geven deze sportscholen en fitnesscentra koeling via luchtbeweging.

Vele denken ten onrechte dat ventilatoren trainingen belemmeren doordat “zweet niet goed verdampt.” De luchtstroom van DUTCH FANS ventilatoren helpt juist het zweet sneller verdampen. Dit is het fundamentele koeling mechanisme van het lichaam op het “Fitness”werk.

Door verdamping van zweet, draagt de luchtstroom van DUTCH FANS ventilatoren bij aan het verdwijnen van overtollige lichaamswarmte, die het begin van de vermoeidheidssymptomen tegengaan.

Het helpt ook een betere grip op de apparatuur, dus geen zweterige handen.

Meer informatie over ventilatoren in uw sportschool?

Voorbeelden
sportschool ventilatoren

Energie verbruik ventilatoren in sportscholen

DUTCH FANS ventilatoren verminderd energie verbruik van verwarming en airconditioning met ongeveer 30 procent ten opzichte van het energie verbruik zonder ventilatoren.

Bij gebruik van onze Profan ventilatoren, in combinatie met airco, kan de thermostaat in de zomer ca. 6˚C lager gezet worden met behoud van comfort en levert een besparing op de energierekening van zo’n 30%.

Ook is het van belang dat de ventilator geen koude wind produceert zoals dat vaak bij airco het geval is. DUTCH FANS ventilatoren zijn van het HVLS type , hetgeen inhoud Hoog Volume bij een Lage Snelheid. Dus geen storend geluid, een lekker briesje, op afstand bedienbaar en met een zeer snelle terugverdientijd.

Heeft het bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt en wilt meer info of wilt u een op maat gemaakte offerte, laat het ons weten.

De wandventilatoren kunnen worden uitgerust met een water sproeisysteem voor o.a. extra koeling.

                       Zoals u ziet voor elke situatie een duurzame, energiebesparende en koele oplossing.       

Chat openen
Hallo
Waar kunnen we je mee helpen?