Werkplek ventilatoren

De DF-K ventilator van Dutch Fans is de oplossing!

✔ Werkplaatsen
✔ Sporthallen
✔ Showrooms
✔ Logistieke centra
✔ Fabriekshallen
✔ Ateliers
✔ Fitness ruimtes
✔ Garages

Vraag nu een scherpe op maat gemaakte offerte aan voor een beter (binnen)klimaat!

Wat zijn de voordelen van Werkplek ventilatoren

In ruimtes waar onze standaard plafond ventilatoren niet toepasbaar zijn en men in de zomer toch deze ruimtes wil verkoelen met ventilatoren, is de DF-K ventilator dé oplossing.
De DF-K ventilator is ook toepasbaar om in de winter warme plafondlucht naar vloerniveau te brengen, ‘Destratificatie’ genaamd. Besparing ca. 30% op energie.
De ventilatoren van Dutch Fans zijn geluidsarm, flexibel inzetbaar, hebben een groot vermogen en zijn zeer zuinig met energie. De ventilatoren zijn optioneel uitvoerbaar met LED verlichting vanaf 100 Watt.

✔ Geluidsarm
✔ Flexibel inzetbaar
✔ Groot vermogen
✔ Energiezuinig

%

Besparen

%

Toepasbaar

Wat klanten over ons zeggen:

“Wij zijn erg blij met de ventilator in ons restaurant. Eindelijk hebben we de temperatuur onder controle! Ik kan de diensten van Dutch Fans dan ook van harte aanbevelen!”

Jan Ameroden

“Ik wilde graag een bijdrage leveren aan een beter milieu en heb daarom gekozen voor een staande ventilator. De service was meer dan goed en ben er erg blij mee. ”

Ben Overheem

“Ben onwijs goed geholpen door Dutch Fans. Van de calculatie tot aan de levering, alles liep volgens afspraak en dat vind ik belangrijk. Succes! ”

Alfred Geus

Neem contact op

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Dutch Fans, onze producten of wilt u advies over ventileren en/of verwarmen in de voor u specifieke situatie? Neem dan contact met ons op.

bel

+31 (6) 53 32 34 77

MAIL

info@dutchfans.nl
Chat openen
Hallo
Waar kunnen we je mee helpen?